skip to Main Content

Referenssit

Olen onnistunut, kun asiakkaani on saanut konkreettista muutosta elämäänsä tai toimintaansa

Intohimoni on luoda vaikuttavia, konkreettisia, innostavia ja muutoksellisia valmennuksia, puheita, koulutuksia ja tuotteita. Se näkyy myös asiakkaiden palautteissa. Jos emme vielä tunne ja haluat harkita palveluitani oman elämäsi valmentamiseen tai puhujaksi yritykseenne tai tilaisuutenne, löydät tältä sivulta referenssejä ja suosituksia siitä, mitä olen tehnyt.

3D Bear on tehnyt suomalaista koulutusteknologia historiaa

Media

Olen ollut mukana useissa eri valtakunnallisissa ja paikallisissa medioissa sekä haastateltavana eri blogeissa ja podcasteissa itsensä kehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, valmentamisen, ihmissuhteiden, hyvinvoinnin ja NLP:n (neuro lingvistinen programmointi) asiantuntijana. Alla joitakin esimerkkejä.

Lehdet

Iltalehti
Taloussanomat
Voi hyvin
Turun Sanomat
Aamulehti
Huili
Improbatur
Suur-Jyväskylä
Kainuun Sanomat
Karjalan Heili
Gloria

Verkkomediat

Iltasanomat
Iltalehti / Ilona
Mtv3.fi
Anna
Aamulehti
StadiOn / Helsingin Nuorkauppakamari
Suur-Keuruu
Monster Klubi
Duunitori

Radio

Radio Nova
Radio Groove FM
Yle Puhe, Olga K:n vieraana
Yle Puhe, Miia Krausen vieraana
Radio Spin FM
Radio Kajaus
Radio Nostalgia

“Kun soitin ensimmäistä kertaa Ilkalle loppuvuodesta 2007, lähestulkoon kaikki elämässäni oli erilaista. Jokin osa minusta tiesi, että on aika muutokselle, vaikkakaan en tietoisesti hakenut “muutosta”. Jatkuva kiire, stressi, erilaiset pelot ja syytökset itseä ja muita kohtaan ohjasivat toimintaa ja ajatuksia, jotka rajoittivat hyvin paljon yrittäjän arkea. Nyt kun vuodet ovat kuluneet ja olen osallistunut Ilkan suosituksesta koulutuksiin ja valmennuksiin Suomessa ja ulkomailla huomaan olevani aivan eri ihminen. Näiden vuosien aikana olen tehnyt asioita, joita en koskaan kuvitellut minulle mahdolliseksi ja käynyt paikoissa, joita en koskaan kuvitellut näkeväni, osallistunut sen hintaisiin tapahtumiin, joihin en minulla ikinä uskonut olevan varaa ja tehnyt rahaa päivässä sen verran, mitä aiemmin sain kahdessa kuukaudessa. Käyttämäni ajan ja rahan käyttäminen valmennuksiin ja itseeni on ollut hurjan hyvä sijoitus onnellisuuteen, joka on seurausta uskalluksesta, innostuksesta ja halusta tehdä uusia asioita. Kiitos Ilkka ja Kiitos Uskalla Innostua!” –Jani M., yrittäjä

”Avoimuutesi ja omien kokemustesi jakaminen oli todella upeaa. Aitous, usko itseesi ja ihmiseen, antamisen ilo sekä ammattitaito välittyivät valmennuksessasi! Lämmin kiitos Ilkka valmennuksesta! Oli ilo saada osallistua!” – Leena Tolonen, Turku

“Kiitos tosi onnistuneesta valmennuspäivästä! Sulla on älyttömästi karismaa ja taito pitää ryhmän energia yllä:) Niin kuin päivän alussa lupasitkin, poistuin salista kirkastuneinajatuksin ja virkein mielin. Olen pyrkinyt viimeisen parin vuodenaikana tekemään omannäköisiä valintoja elämässä ja noita asioita ontullut pohdittua paljonkin, mutta yleensä kaiken muun ohessa. Se, ettäoman suunnan ajattelemiseen pystyi keskittymään kokonaisen päivänkirkasti omia ajatuksia todella paljon – ja juuri oikeassa kohdassa.Olin nimittäin joutunut henkisesti sinne nakkikioskille pohtimaanseuraavia askelia, kun asioita on mennyt uusiksi samanaikaisesti ihankaikilla elämänalueilla. Omat tavoitteet ja intohimon kohteet ovatolleet selvillä, mutta niin kuin elämässä yleensä, tie määränpäähän eisuinkaan ole ollut suora ja kivetön. Nyt tuntuu selkeämmältä taas!”– Minna, 34v, Helsinki

Tietokirjailija Ja Hyvinvointialan Yrittäjä Kaisa Jaakkola

Tietokirjailija ja hyvinvointialan yrittäjä Kaisa Jaakkola

Ilkka on yksi aurinkoisimmista persoonista, joihin olen elämäni aikana törmännyt. Ilkkaan tutustuminen vuonna 2008 aukaisi elämässäni uudenlaisen ajanjakson, jolloin aloin ymmärtää oman mieleni voimaa syvällisemmin kuin aiemmin.

Ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja

Ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja

Ilkka on omalla esimerkillään peilannut minulle, kuinka sisäistä matkaa voi tehdä nopealla vauhdilla ja säilyttää samalla leveän hymyn naamallaan. Kujeilija, joka osaa pitää isoja kokonaisuuksia näpeissään.

Näyttelijä Ja Valmentaja Christoffer Weiss

Näyttelijä ja valmentaja Christoffer Weiss

Jos joku pystyy sisäistä maailmaa muokaten muuttaa ulkoista maailmaa haluamakseen niin se on Ilkka. Ilkalla on ilmiömäinen tapa suhtautua haasteisiin ihanan avoimesti ja rennosti.

Yrittäjä Ja Sijoittaja Marko Kaarto

Yrittäjä ja sijoittaja Marko Kaarto

Ystäväni, joka on osoittanut omalla esimerkillään, että jokainen voi menestyä ja toteuttaa haluamiaan asioita, kunhan on valmis tekemään asioita niiden eteen periksiantamattomalla tavalla.

Valmennusyhtiö Varapuun Perustaja, Mikko Sjögren

Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Mikko Sjögren

Varmasti innostavin ja innostunein tuntemani kaveri.
Ilkalla ei ole huonoja päiviä. Paljon ajateltavaa, ei mitään murehdittavaa!

Haluatko tietää Ilkan parhaat opit itsensä kehittämisen matkalta?

Back To Top