skip to Main Content

Pelko Sessio

Takaan, että pääset pelostasi eroon. Mikäli se ei onnistuisi, sinun ei tarvitse maksaa mitään. Ota yhteyttä ja kerro pelkosi.

Takuulla eroon peloista

Pelkäätkö tai jännitätkö tiettyjä tilanteita elämässä?

Pelkosi ovat opitut ja autan sinua oppimaan niistä eroon.

Onko sinulla pelkoja tai fobioita, tai jännität sellaisella tavalla, että se estää sinua elämästä haluamaasi elämää? Oletko miettinyt, kuinka paljon sinulla menee aikaa päivässä, viikossa tai kuukaudessa siihen, että pelkäät tai jännität jotain?

Onpa kyseessä päivittäinen pelko tai jokin, mikä esiintyy elämässäsi harvemmin, voit päästä pelostasi eroon.

Vuosien aikana olen auttanut ihmisiä pääsemään eroon useista erilaisista peloista ja fobioista, joihin kuuluu mm. korkeanpaikan pelko, lentopelko, pimeän pelko, hämähäkkifobia, ampiaisten pelko, piikkien tai pistämisen pelko, kuoleman pelko, ahtaiden paikkojen pelko ja esiintymispelko.

Pelko Sessio perustuu siihen, että ihmisellä on syntyessään kaksi pelkoa: Putoamisen ja korkeiden äänien pelko.

Kaikki muut pelot ovat sen jälkeen opittuja. Pelko Sessiossa oletamme, että jos olet oppinut jonkin pelon, voit oppia sen myös pois.

Pelko Sessiossa käytän mm. NLP:n tehokasta tekniikkaa, jota on käytetty menestyksekkäästi mm. sodissa olleiden sotilaiden traumaattisten kokemusten käsittelemiseen.

Prosessissa autan mieltäsi erottamaan tunteet pelon tilanteeseen liittyen niin, että et enää pelkää niissä tilanteessa ja paikoissa, joissa aikaisemmin pelkäsit.

Prosessi on turvallinen ja toiminut tehokkaasti kaikkien asiakkaitteni kanssa.

Samaa prosessia voimme käyttää myös erilaisten traumojen käsittelyyn, joista yleisimpiä käsittelemiäni traumoja ovat hyväksikäyttö ja onnettomuustilanteet.

Sinun ei välttämättä tarvitse kertoa minulle mitään yksityiskohtia mistään elämäsi tilanteesta.

Varaan Pelko Sessioon aina reilusti aikaa. Tapaaminen kestää yleensä 1-3 tuntia, riippuen tilanteesta. Tapani on työstää asiaa niin paljon, että pelko on hoidettu tämän yhden saman tapaamisen aikana.

Sessio maksetaan paikan päällä ja takaan, että pääset pelostasi eroon. Mikäli se ei onnistuisi, sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Varmistan aina ennen ajan varaamista, että koen pystyväni auttamaan sinua. Sitä varten lähetän sinulle joitakin kysymyksiä sen jälkeen, kun otat yhteyttä.

Pelko Session hinta on 500 € (sis. alv. 24%).

Back To Top