skip to Main Content

Ota Yhteyttä.

Lähetä viesti alla olevalla yhteydenotto lomakkeella.

Hei!

Loistavaa, että haluat olla yhteydessä! Parhaiten saat minuun suoraan yhteyden, täyttämällä tämän sivun lomakkeen tai puhelimitse 0400 137 989. Jätäthän aina tekstiviestin, jos et saa minua kiinni.

Voit myös ottaa suoraan minuun yhteyttä sivultani löytyvien some-kanavien kautta. Huomioithan, että en välttämättä pysty vastaamaan jokaiseen some-yhteydenottoon ja niiden vastaamiseen voi mennä aikaa.

Kuinka nopeasti vastaan?

Pyrin vastaamaan kiireellisiin yhteydenottoihin päivittäin. Valmennusten ja pitkien koulutusten aikaan vastaan aina mahdollisimman pian.

Yritysvalmennukset, luennot ja puhujapyynnöt

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita Uskalla Innostua asiakaspalvelu 045 1145 866, tai suoraan minulle 0400 137 989.

Henkilökohtaiset valmennukset

Keskityn henkilökohtaisesti valmentamaan pääasiassa Elämäsi vuosi Premium ja Elämäsi vuosi -jäseniä. Sen takia pystyn ottamaan vain joitakin henkilökohtaisia valmennettavia. Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta, suosittelen tulemaan ensiksi johonkin avoimista valmennuksistani. Sen jälkeen voimme jutella, miten valmennuksestani olisi apua parhaiten. Voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivun lomakkeella.

Media yhteydenotot

tiimi(at)uskallainnostua.fi tai kiireellisinä suoraan minulle 0400 137 989 tai asiakaspalveluumme 045 1145 866.

Postiosoite:

Uskalla Innostua Oy
Teilinummentie 4
09120 Karjalohja
Työni laskuttaa Uskalla Innostua Oy (Y-tunnus: 3218950-6)
Laskutustiedot löydät täältä

    Haluatko tietää Ilkan parhaat opit itsensä kehittämisen matkalta?

    Back To Top