skip to Main Content

Projektit

Tykkään olla mukana innostavissa jutuissa. Ne ovat projekteja, joissa joko olen mukana tai olen laittanut ne alulle.

Projektit ovat minulle jotain, millä haluan joko olla edistämässä hyviä asioita eteenpäin tai olla luomassa sellaisia. Tähän kuuluvat myös erilaiset hyväntekeväisyyteen liittyvät mahdollisuudet.

Projekteihin kuuluvat myös erilaiset kokeilut.

Ota yhteyttä, jos sinulla on mielenkiintoinen tai innostava projekti.

Tukijoukot

Olen mukana avustamassa Oulun Kamppailuklubia konseptissa, joka auttaa 14-20 vuotiaita nuoria elämässä eteenpäin Kamppailu-urheilun avulla. Konseptiin kuuluu henkinen valmennus, jossa olemme taustavoimissa Uskalla Innostua -tiimin kanssa. Tutustu Tukijoukkoihin.

Kehittyvä koulu

Haluan edistää mahdollisuuksiin oppia eri tavoilla. Koulujärjestelmämme on hyvä, mutta en usko, että se toimii kaikille yhtä hyvin. Siksi haluan olla mukana ja kannustaa uusia ja vaihtoehtoisia tapoja opiskella ja kehittyä. Toimi yhdistyksen hallituksessa vuonna 2014.
Lisätietoja Kehittyvä koulu ry:stä.

Aikuisiän TET

Kun olin yläasteella, niin siellä oli mahdollisuus kokeilla paria eri työpaikkaa. Yrittäjänä ollessa olen kokeillut paljon erilaisia työtehtäviä ja myös ammatteja. Muistelin yläastetta ja mietin, että miksei aikuisiälläkin voisi kokeilla eri ammatteja menemällä esimerkiksi päiväksi johonkin vieraaseen paikkaan töihin. Kokeiluista on tullut hauskoja, opettavaisia ja mielenkiintoisia kokemuksia. Suosittelen ihmisille, jotka haluavat vaihtelua omasta työstä, miettivät uutta uraa tai etsivät työpaikkaa. Hae päiväksi tai viikoksi palkattomaan tettiin (työelämään tutustuminen eli TET) ja näytä parhaasi! Projekti on ollut hiljaisempi reilun vuoden ja olen käynnistämässä sen uudestaan. Jutut lisään Ilkan mielestä -blogiini.

Yrittäjyyden edistäminen ja kannustaminen

Olen ollut yrittäjä siitä asti, kun aloitin työelämäni. Haluan tukea ja kannustaa yrittäjyyden alkuun ja sen matkan varrella. Tällä hetkellä toimin toista vuotta Helsingin nuorten yrittäjien hallituksessa (HYNY). Tutustu Hynyyn.

Lasten kasvatuksesta

Rakastan lapsia ja olen miettinyt paljon vanhemmuutta. Matkan varrella olen nähnyt monta tapaa lasten kasvattamiseen. Haluan kirjoittaa kirjan, jossa kerron, miten olen ajatellut kasvattaa omat lapseni. Lasten syntymän jälkeen aion kertoa, miten kaikki tapahtui oikeasti.

Back To Top